Най-запалените фенове на Пари Сен Жермен планират да бойкотират мачовете

...
 Най-запалените фенове на Пари Сен Жермен планират да бойкотират мачовете
Коментари Харесай

Ултрасите на ПСЖ планират голям бойкот

 Най-запалените почитатели на Пари Сен Жермен възнамеряват да бойкотират мачовете на френския първенец на фона на възходящото напрежение против управлението на клуба. От Collectif Ultras Paris заявиха, че този ход важи освен мъжкия тим, само че и женския, както и за хандбалния тим. 

" Последните събития и нашите връзки с управлението ни карат да имаме вяра, че това е най-хубавото и само решение, което евентуално ще резервира общото бъдеще ", се споделя в изказване на групата от крайни последователи след несполучливия опит за среща с клубни представители. 

Парижани преследват нова купа във френското състезание четири кръга преди края на акцията. Претенциите на публиката са свързани с неуспехите на столичани в Шампионската лига. 

Някои от почитателите стачкуваха неотдавна пред къщата на бразилския национал Неймар край Париж. Този ход беше наименуван " рисков " от треньора на тима Кристоф Галтие. 

Collectif Ultras Paris е в несъгласие с президента на клуба Насер Ал-Хелаифи. Групата почитатели се опълчва на офертата на Пари Сен Жермен да закупи " Стад дьо Франс ", с цел да играе домакинските си мачове на него.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР